PENSIOENEN Al uw vragen beantwoord

In boekvorm

Pensioenen: al uw vragen beantwoord is bestemd voor iedereen die meer wil weten over pensioen en de bijbehorende regelingen. In deze uitgave wordt de toch wel als lastig ervaren theorie afgewisseld en ondersteund met veel reken- en praktijkvoorbeelden en grafieken. Dit, in combinatie met een uitgebreide inhoudsopgave en uitgebreid trefwoordenregister, maakt van deze uitgave een zeer toegankelijke gids. In deze geheel herziene uitgave treft u honderden vragen, antwoorden en voorbeelden aan die noodzakelijk zijn voor een goede financiële toekomstplanning voor u en uw klanten.
 
Pensioenen: al uw vragen beantwoord ondersteunt al die personen die dagelijks met pensioenen te maken hebben, zoals pensioenadviseurs, accountants, financiële- en estate planners, fiscalisten en advocaten, maar ook directieleden, OR-leden, HR-managers en iedereen die meer wil weten over zijn/haar pensioen.

De auteur geeft inzicht in de Nederlandse pensioenen en aanverwante regelingen en voorzieningen. Het boek is geschreven in de vorm van vraag en antwoord; de beantwoording van de honderden vragen geeft de lezer inzicht in de materie. Per hoofdstuk wordt een item behandeld zoals: AOW en WIA maar ook zaken als: wat gebeurt er bij een echtscheiding, wat is een gouden handdruk en wat zijn de gevolgen van de crisis voor de pensioenen. De opgenomen schema’s en tabellen maar ook de vele (reken)voorbeelden uit de praktijk dragen bij aan de verlevendiging van de teksten en de inzichtelijkheid van de materie. De vragen en antwoorden zijn bijzonder kernachtig geformuleerd. In de inhoudsopgave zijn alle vragen opgenomen en in het register alle trefwoorden zodat gemakkelijk het benodigde onderwerp gevonden kan worden. Een boek geschikt voor ieder die meer wil weten over pensioenen en alles wat daarmee samenhangt maar vooral voor pensioenadviseurs, fiscalisten, financieel planners etc. Dit is de tweede geheel herziene druk aangepast aan de laatste veranderingen op pensioengebied. Kleine druk.

Beitj van Ek

Interesse in een exemplaar?

De meest recente editie van het boek ‘PENSIOENEN, al uw vragen beantwoord’ is te koop bij BOL.COM

error: Copyright PENSIOENEN.COM